Je hebt al zoveel geprobeerd maar het werkt allemaal niet of maar voor korte duur.

Je bent hier niet voor niets dus de vraag is, gun jij jezelf de tijd om dit te lezen en echt te veranderen?

Tijd voor een transformatie

Vaak denken wij dat we met een Quick fix echte verandering kunnen aanbrengen.

Helaas zo werkt het niet.

Innerlijk werk ofwel jouw binnen wereld echt aankijken en vanuit daar de transformatie inzetten kent geen shot cut.

Vaak durven we op de mentale dimensie wel in gesprek te gaan over de zaken die ons dwars zitten en hebben we daar mogelijk ook al goede hulp bij gehad.

Ik geloof echter dat we bestaan uit veel meer dan een mentale laag en een fysiek lichaam. De energetische laag en een spirituele laag (waar we ons soms niet eens bewust van zijn) vergeten we nog weleens.

De natuur

Mensen zijn zoogdieren en ondanks dat we in de westerse wereld ver verwijderd lijken te zijn van de natuur zijn wij nog steeds onderdeel van de natuur. We kunnen veel leren van de natuur en de dieren die na een traumatische gebeurtenissen hun stress releasen door zich zelf uit te schudden.

Wanneer heb jij je voor het laatst uitgeschud?  Precies dat doen we bijna niet meer want dat vindt ons ‘ego’ maar vreemd of ‘niet gepast’.

We hebben de standaarden in de maatschappij zo gemaakt dat het past binnen de kaders en de verhalen die wij mensen zelf verzinnen.

Het goede nieuws?

Jij kunt zelf je eigen verhaal maken.
Jij bent zelf de schrijver van jouw leven(sverhaal).

De vraag is of jij met lef durft te kiezen voor jezelf? Want als het vuurtje in jezelf eenmaal aangaat dan zul je ervaren dat het leven voor je werkt en dat alles op je pad komt met een reden en daar mag je verantwoordelijkheid voor nemen.

Leer je les, ontwikkel, transformeer om te groeien zodat je enkel meer door kunt geven. Werken aan jezelf en je persoonlijk leiderschap ontwikkelen maakt dat jij congruent wordt met wie je bent en wat je hier dient te doen.

Innerlijk werk is kwetsbaar, soms ongemakkelijk maar altijd puur en je hoeft het niet alleen te doen. Een investering in jezelf die bijdraagt aan het fundament waar je de rest van je leven stevig op kunt verder bouwen.

Je zult verstelt staan van wat er mogelijk is en wat jij kunt bereiken als jij je volledige potentie gaat benutten. Ik help je graag om dat, wat tussen je huidige plek en jouw verlangen in staat, op te ruimen.

1-op-1 Coaching aanvragen

1 op 1 coaching gaat op aanvraag. Er is een intake voorafgaand bepalend of we het traject gaan starten. Beperkte beschikbaarheid.