Laden Evenementen

« Alle Evenementen

LIV dag Body-Mind-Soul

6 september @ 10:00 am - 5:00 pm

Er staat weer een prachtige LIV dag op de planning!

Een LIV dag van 10.00 tot 17.00 uur inclusief lunch, koffie, thee en iets lekkers. Je krijgt toegang tot een eigen online omgeving met mooie oefeningen om je voor te bereiden en nadien te integreren.

Wat je kunt verwachten is zelfzorg op alle lagen. Zoals je van LIV gewend bent, creëren we (dit doe ik soms alleen en soms met meerdere trainers) een veilige setting op een prachtige plek waar jij volledig kunt landen.

Wie de 2e trainer is op deze dag is nu nog niet bekend maar ik waarborg altijd dat de kwaliteit van een LIV dag hoog is zoals je gewend bent.

Jij mag voelen dat je altijd je eigen beweging mag maken. We hebben geen strak programma; we flowen op de energie van het moment.

Zelfzorg op Alle Lagen

Mentale Laag: LIV werkt vanuit neuroleiderschap. Leer jouw niet-helpende gedachten, conditioneringen en gewoonten herkennen en doorbreken die niet bijdragen aan jouw ervaring van geluk en heelheid.

Fysieke / Emotioneel Laag: Stel je lichaam veilig op celniveau. Wanneer je zenuwstelsel in het parasympathische systeem kan ontspannen en diepe veiligheid ervaart, wordt het mogelijk om je te openen voor het nieuwe en je hoogste potentieel te bereiken. Laat het oude los door het toe te laten. Er is niets wat je moet doen, nergens waar je naartoe of doorheen moet werken. Ervaar dat toelaten van de emotie en het ervaren van hoge trillingen en energie alles in beweging zet.

Energetisch/ Spiritueel: de hoge trilling die we samen laten ontstaat maakt dat jij kunt herinneren. Je spiegelt en kunt moeiteloos mee trillen, dat gebeurt vanzelf. Ik die hoge trilling zul je voelen dat alles in essentie liefde is. Ook jouw coping / overlevingsstrategie zijn een bescherming geweest vanuit zelfliefde. Omarm de zelfliefde en laat het ongemak, de pijn of het verdriet oplossen omdat het niet meer nodig is in deze tijd.

Tools voor Diepe Ervaring

Indien nodig, gebruiken we verschillende tools om de trillingen op alle lagen te ervaren:

  • Verbonden Ademhaling / Ademreis
  • Sound Healing
  • Bodywork / Psoas Release

Deze tools zijn enkel middelen en nooit doelen op zich. Jij bent al heel en compleet; het is alleen de herinnering aan deze heelheid die je mag ervaren en versterken.

We kijken ernaar uit om deze bijzondere dag met jou te beleven.

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Locatie wordt later bekend gemaakt.

Aanmelden kan via Patricia@letsliv.nl

.

Gegevens

Datum:
6 september
Tijd:
10:00 am - 5:00 pm