Vier inspiratie en leiderschap tijdens hét

LIV event op 18 december

‘Leiderschap op alle lagen’.

18 december LIV event

Op deze avond, ter ere van mijn 40e verjaardag, staat inspiratie en persoonlijk leiderschap op alle lagen centraal. Ik geloof dat bewustzijnsverruiming maakt dat we het potentieel zichtbaar kunnen maken. Of jij nu als mens wilt groeien of als organisatie, elke verandering begint bij bewustwording. 

In de veranderde wereld is aanpassing vermogen van jou als professional en als mens een noodzaak. Hoe bewaar jij je rust, hoe vind jij je balans zodat jij krachtig en energiek in jouw leven kunt staan. Persoonlijk leiderschap gaat over jou, wie ben jij, waar word jij blij van en wat heb jij nodig om gezond en vitaal te blijven. Dit geldt voor het individu maar ook voor het team als de organisatie. 

Dit leiderschaps event draagt bij aan jou ontwikkeling als mens dus je investeert in jezelf maar ook in jouw organisatie. 

Door middel van deep dives na de plenaire opening is er ruimte ook de diepte in te gaan op het onderwerp wat voor jou van belang is. Dat kan zijn dat je meer wilt weten over organisatie verandering, misschien wil je luchtig en speelt bezig zijn met jouw leiderschap tijdens een salsa workshop of ademsessie of wil je meer informatie over jouw merkverhaal en hoe je deze op de meest efficiente manier naar buiten brengt. 

 

Programma

Programma:

16:45 – Inloop met hapje en drankje en ruimte voor netwerken

17:30 – Opening door Erwin Steijlen 

Erwin Steijlen is onze ‘Dagvoorzitter van de Toekomst’ en belichaamt de perfecte synergie tussen kennis en kunst. Met zijn beelden raakt hij recht in je ziel en laat hij zien dat het onmogelijke mogelijk is, als we geloven.

 17;40 Patricia Lapré deelt haar inspiratie.

18:00 keynote van Pauline de Wilde

Pauline de Wilde, met 25 jaar ervaring on stage, is een veelgevraagd dagvoorzitter, spreker en presentatiecoach. In haar interactieve, praktische keynote ‘Het LEF om jezelf te laten zien’ inspireert ze het publiek om weer liefde, energie en focus (LEF) te voelen in hun werk en leven.

 

  • 19:00 – Deep dives:
    • Thomas Groen: Salsa als vorm van leiderschap
    • Peter Gelens: Organisatieverandering in de praktijk
    • Fenna de Man: Het echte ondernemersverhaal
  • 19:45 – Gezamenlijke integratie en afsluiting
  • 20:00 – Borrel en netwerken

‘Ik vind LIV echt enorm inspirerend. Hoe ons brein werkt gaf mij echt inzichten. Het is mooi hoe je mensen aanzet tot actie en ze met momenten ook echt even los schudt’.

Tim Kok, zorg professional

‘Patricia is aan de slag gegaan met een docententeam op onze school.  Ze maakt echt impact! Heel bijzonder om te zien’

Evy Loos, directeur Summa Veiligheid

‘Patricia laat zien dat het een kracht is wanneer je bewust bent van jouw gedachten. Patricia brengt deze kost interactief en maakt het zo ook luchtig’. 

Luuk, medewerker Justitiele Inrichting. 

Uitgeven Boek Levensverhaal Patricia

Ik ben al jaren bezig met het schrijven van mijn levensverhaal, in de hoop anderen te inspireren en bij te dragen aan een mooiere wereld. Het boek is klaar voor publicatie, maar ik heb jouw hulp nodig om dit mogelijk te maken. Doneer nu en help mijn droom werkelijkheid te laten worden. Mijn dank is ontzettend groot.

GoFundMe boek Patricia Lapré

De opbrengsten van ticket verkoop dragen direct bij aan het uitgeven van het boek. 

Mijn persoonlijk verhaal, het verhaal van mijn leven en hoe ik ben gekomen tot dat waar ik nu ben wordt beschreven in een boek

Ben jij er klaar voor?

Ademwerk is de concrete tool en daarmee hét antwoord op goede zelfzorg en vanuit goede zorg voor jezelf kun jij nog beter voor een ander zorgen. Ben jij klaar om die stap te zetten?