Jij wilt een team wat floreert, een gezonde organisatie en jouw eigen werkplezier en balans bewaren?

 

Ontwikkel Persoonlijk Leiderschap en Versterk jouw Zelfzorg

Wat is een LIV leiderschap dag?

Ondanks de druk die jij soms ervaart toch in jouw persoonlijk leiderschap blijven ?

LIV Leiderschap dag is gericht op jou en jouw persoonlijk leiderschap. Wie ben jij, wat heb jij nodig om sterk en krachrig te staan als zorgprofessional? We combineren de kennis van neuroleiderschap, bewustwording, ademwerk om te onderzoeken hoe jij jouw leiderschap versterkt. 

In een kleine groep van maximaal 10 deelnemers worden concrete oefeningen en praktische tools aangeboden om zelfreflectie te bevorderen, persoonlijke conditioneringen te doorgronden en effectief om te gaan met overlevingsmechanismen.

 

Deze dagen zijn ontwikkeld om zowel individuele ontwikkeling als teamontwikkeling te versterken, met als doel duurzame inzetbaarheid en een gezonde werkomgeving te bevorderen.

Een dag om nooit te vergeten. Wat een inzichten en bewustwording. Het feit dat ik de ruimte krijg van mijn organisatie om echt te investeren in mezelf maakt dat ik me gewaardeerd en gezien voel. 

Jenny Aalsen, zorg professional

Tijdens LIV dagen heb ik geleerd vanuit mijn hoofd te kunnen zakken naar mijn buik, naar mijn voelen. Vanuit die innerlijke wijsheid en rust ben ik nu veel beter in staat zelf een keuze te maken. Patricia is in staat opzoek te gaan naar die snaar waarmee ze in staat is het persoonlijk potentieel voelbaar te maken.

Caroline Schickendansz – Locatie manager Korian Zorg

Na een Leiderschap dag ben jij in staat

LIV Leiderschapsdagen richten zich op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap door middel van zelfreflectie, bewustwording en concrete oefeningen. Wat levert deze dag jou op?

  • Jouw conditioneringen herkennen die invloed hebben op je gedrag.
  • Signalen van overlevingsmechanismen identificeren en aanpakken.
  • Tools gebruiken om van overleving naar effectief leiderschap te bewegen.
  • Grenzen stellen en valkuilen vermijden om je professionele houding te verbeteren.

LIV programma’s zijn speciaal ontworpen voor zorgmedewerkers die door middel van goede zelfzorg nog beter voor patiënten of cliënten willen zorgen. Het is een investering in jezelf die zich terugbetaalt in vitale medewerkers en een krachtig team. 

Elke dag wordt op basis van doelen van de deelnemers op maat ontworpen. 

 

Voor wie?

Of je nu een zorgprofessional bent op de werkvloer of een leidinggevende, de LIV Leiderschap dag biedt jou de mogelijkheid om regie te nemen over je professionele ontwikkeling.

Voor iedereen die wil groeien, gelooft dat sterke individuen de ruggengraat vormen vitale en krachtige organisatie op de lange termijn.

 

  • Je jouw kwaliteiten wilt versterken en werken aan persoonlijke groei.
  • Je in re-integratie zit of disbalans ervaart en voelt dat je iets nodig hebt om vanuit vertragingen, reflectie en bewustwording met concrete tools aan de slag te gaan voor jouw duurzame inzetbaarheid.

Declareer jouw leiderschap dag

De LIV Leiderschapsdagen zijn meer dan alleen een training; ze zijn een investering in jouw persoonlijke en professionele groei.

De totale kosten bedragen slechts €189,- inclusief btw. Een dag die bijdraagt aan een groot verschil in jouw welzijn en effectiviteit.

– Inclusief lunch

– Inclusief toegang LIV basis training online

– Inclusief toegang tot jouw online leiderschapplatform

– Inclusief oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan.

 

Klik LIV declaratieformulier Leiderschap dag om een voorbeeldbrief te downloaden die je kunt gebruiken om deelname aan de LIV Leiderschapsdagen te declareren bij jouw organisatie.