ONTDEK JOUW VOLLEDIGE POTENTIEEL IN DE ZORG

Als zorgprofessional voel je misschien dat er meer in jou zit dan wat je momenteel ervaart. Maar je staat er niet alleen voor. Met persoonlijk leiderschap ontwikkeling vanuit een holistische visie kun je je volledige potentieel benutten en congruent worden met wie je bent. Ik help je graag om blokkades op te ruimen en innerlijk werk te verrichten. Als jij volledig in je kracht staat, zul je merken dat je team in flow komt en dat ook de mensen om jou heen, zowel op werk als privégebied, me resoneren. Investeer in jezelf en bouw een stevig fundament voor de rest van je leven.

Het fundament

Na mijn masterclass neuroleiderschap en het volgen van verschillende leiderschapstrainingen ben ik de technieken met (neuro)wetenschap gaan combineren. Mijn eigen ervaring en de ontwikkeling die zorgmedewerkers lieten zien bracht mij het inzicht en de kennis om leiderschapsprincipes uit te werken die voor elke team het fundament zijn.

Wil je meer informatie over de technieken en wetenschap erachter kijk dan eens naar de gratis content waar ik informatie deel over alle wetenschappelijke onderzoeken die dit onderbouwen. 

We werken met verschillende methodes, denk daarbij aan Neuroleiderschap, mindset training, NLP basis, meditatie, de sedona-methode, ademwerk, g-schema’s enzovoort.

Voel jij dat er meer in je zit?

Ontdek jouw volledige leiderschapspotentieel en maak de stap naar persoonlijke groei. Ben jij een zorgprofessional die voelt dat er meer in je zit? Wil je graag leiderschap ontwikkelen vanuit een holistische visie? Onze programma’s zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling en helpen jou om jouw volledige potentieel te benutten. Versterk jouw persoonlijk leiderschap en zie hoe je team in flow komt door jouw vertrouwen en kracht. Maak vandaag nog de keuze voor jouw groei en investeer in jezelf.

Praktische informatie:   

Traject:  minimaal 4 maanden – maximaal in overleg

Frequentie: minimaal 2 x per maand online en fysiek wisselt elkaar af.

Investering: 120,- euro per uur exclusief btw.

Vanuit de organisatie is er vaak apart budget voor leiderschapsontwikkeling.

Voor particulieren heb ik een aangepast tarief.